Tips & Tricks voor Online Dating Succes | Dating-Royale
Chat
 
 (Ctrl+Enter)
 • Nederlands 
 • Tips & Tricks voor Online Dating Succes

  Online daten is vaak spannend en nieuw – zeker in het begin. In dit artikel vind je bruikbare tips & tricks die je helpen om het onderste uit de kan te halen. Zodat je vol zelfvertrouwen kan verschijnen op je eerste date. En de aanvragen rustig blijven binnenstromen.

  Online dating tip 1: blijf gewoon jezelf

  Klinkt makkelijk? Wel, dat is het niet. Mensen hebben de neiging om hun profiel op te smukken met perfecte foto’s. Leuk, dat wel, maar beeld je eens in hoe groot de verbazing van je date zal zijn als je in niets lijkt op je profielfoto’s.

  Hou het eerlijk. Je mag er zijn. Laat jezelf dan ook zien zoals je écht bent. Een paar kilootjes extra? Een man of vrouw die je écht ziet zitten, neemt die er met plezier bij, toch?

  Online dating tip 2: maak werk van je profieltekst...

  Vergeet niet dat de eerste indruk de belangrijkste is. Denk dus goed na over jouw openingswoorden. Zet niet zomaar wat op je profiel. Laat zien wie je écht bent – maar zonder je diepste geheimen prijs te geven.

  Neem de tijd om te vertellen wat je echt wilt zeggen. Je hoeft jezelf heus niet anders voor te doen dan je bent. Onthoud dat hoé je iets zegt vaak ook belangrijker is dan wát je zegt. Investeer dus in een degelijke, eerlijke tekst op jouw online datingprofiel.

  Online dating tip 3: ... maar maak er géén eisenlijstje van.

  Dé valkuil bij profielteksten? Een eindeloos lijstje van eisen en verwachtingen die gesteld worden aan de toekomstige datingpartner. Het resultaat: mannen en vrouwen vluchten zo snel weg van je profiel dat het internet ervan gaat trillen.

  Het is goed om te weten wat je wilt. Maar hou een open geest. Je maakt contact met mensen. En een lijstje vol eisen, afknappers en verplichtingen is géén goed begin voor een leuke date.

  Online dating tip 4: denk goed na over je eerste date

  Heb je iemand gevonden met wie het goed lijkt te klikken? Dan is het tijd om op date te trekken. Maar hoe doé je dat?

  Wel, een eerste en bijzonder goede tip: ga niet meteen uitgebreid tafelen in dat dure restaurant. Want dat kan wel eens voor vervelende situaties zorgen. Als na het voorgerecht het gesprek al op een sisser uitdraait, duurt het een eeuwigheid tot aan het dessert. Bovendien krijgen jullie een gepeperde rekening gepresenteerd, wat niet bevorderlijk is voor de sfeer.

  Spreek liever ergens af waar een ongedwongen sfeer hangt, waar je zonder probleem kan vertrekken en waar het toch fijn babbelen is.

  Online dating tip 5: doe het kalm aan

  En tenslotte: neem je tijd. Begin niet meteen over een vaste relatie. Laat de dingen op hun eigen tempo groeien. Die prachtige bloem bloeit ook niet sneller omdat je erop staat te supporteren.

   

  Heb je besloten om jezelf in te schrijven op Dating-royale.be? Perfect! Dan heb je de controle over je liefdesleven zelf in handen genomen. Tijd om écht aan de slag te gaan, dus.

  Vind je de pagina leuk?

  Wil je de pagina met je vrienden delen?